keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kiinnostusta ja myyntiasiaa...

Hei! Löytyisikö kiinnostusta jos alkaisin esitellä aina välillä tallini hevosia/poneja/varsoja? Laittaisin niistä aina kuvan/kuvat ja sitten laittaisin vähän tarkempaa tietoa niiden luonteesta, suvusta yms.
Ihan lähiaikoina olisi tarkoitus laittaa muutama kuva hevosista ja itse tekemistäni varusteista. Voisin tehdä myös vaikka rintaremmistä tänne blogiin ohjeen. Ja kaikenlaiset kommentit ehdotuksineen tai ilman ovat tervetulleita. Pyrin vastaamaan mahdollisimman moneen kommenttiin!

Jos on kiinnostusta voisin tuossa kesällä tai loppuvuodesta tehdä schleich myynnin. Jos saisin maalattua niin myyntiin voisi tulla esim. Maalattuja hevosia/poneja tai varsoja ja lisäksi oma tekemiäni varusteita! Tarkkaa ajankohtaa näille myyjäisille en vielä tiedä, sillä sinne on vielä aika kauan aikaa ja koko myynti juttu riippuu kävijöistä ja niiden määrästä! No tämä nyt ei liity juurikaan tuohon otsikkoon, mutta yksi tinkertamma nimeltä Andy jouduttiin valitettavasti lopettamaan (eli heittämään pois), koska sen vasen takajalka murtui erittäin pahasti.:( Aletaan varmaan pian katselemaan toista Andyn tilalle. Se oli vieläpä hyvin suosittu tuntihevonen, ja syvää pettymystä tallillamme tänään varmasti onkin, sillä pian tulee ekat tuntilaiset. Heti aamulla kun kävin tallissa huomasin, ettei kaikki ollut kunnossa, sillä Andy ei hirnunut karsinan ovella, kun kuuli minun saapuvan. Löysin sen makaamasta karsinan lattialla vasen takajalka oudosti vinksallaan. Soitin eläinlääkärin ja hän lopetti mitään sanomatta Andyn:( No se on vain kestettävä, kyllä sen tilalle joku hankitaan, mutta kuten varmaan tiedättekin menetettyä schleich hevosta ei voi täydellisesti korvata. Samanlaista kuin Andy oli, en aio hankkia, sillä eihän oikeatakaan hevosta löydä toista tismalleen samanlaista.

                           Eipä tässä nyt muuta tällä kertaa ollutkaan, joten ei muuta kuin heippa!

1 kommentti: